Sidor

tisdag 8 februari 2011

Uppträda, berätta



- I fredags fyllde pappa år och då fick vi väcka honom tidigt och då fick han presenter Och nästa dag åkte vi till StoKursivra delsjön och så gick vi inte där man ska utan vi gick mitt i skogen.Sen så skulle vi åka på bio och titta på "Trassel" och eftersom den hade premiär i fredags fanns det bara 2 biljetter kvar och eftersom vi är 5 i familjen och vi kunde ju inte bara låta mej och Tuva se filmen så vi fick åka och hyra istället.
Tilda
- I dag fyller minmamma år och mamma fick 2 prestenter av mej. Och av pappa och Wilmer fick hon ett kuvert med nån massagrsak.
Evelina W

MALMASKA VALEN


- I lördags var jag på Naturhistoriska museet Och då skulle vi titta på alla djur där. Först titta vi på ala havsdjur och sen kom vi till en stor val och där fanns det en uppstoppad val. Och filmen som jag tittade på sa dom att det var den enda valen i världen som var uppstoppad och dom har gjort så man kan gå in i den. Men dom öppnar den bara på valdagen.
Stina
SNICKARCUPEN- Vi körde snickarcupen. Först blev vi jämna sen vann vi och sen blev vi lika igen.Sen gick vi vidare. Nästa mötte vi Qviding och dom var bra och vi förlorade.
Fredrik


- I lördags körde vi innebandyserie. Och vi mötte 01 och och så en 00. Fast vi förlora med 6-0-
Erik


- I går var mamma och jag på båtmässan. Då var vi ombord på en båt som kosta 5 miljoner. Vi fick höra av en gubbe att det var ett barn som hade ramlat ner på 5 m höjd från en segelbåt ner på betonggolvet. Och så hade de en ubåt där. Den var ingen båt som man ska ha picknick i och sova i. Den var trång och stel som en pinne.
Alfred
- Jag har varit på båtmässan och då var det radiostyrda segelbåtar och det stod siffror på masten.
Lucas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar